WYSIWYG Web Builder
Feestweek Groessen! 

Welkom op de website van Feestweek Groessen.
Het prachtige jubileumjaar 2016 toonde dat de formule van Feestweek Groessen nog altijd staat als een huis! Opnieuw kwamen duizenden bezoekers naar Groessen om te genieten van geweldige optredens. De evenementen hebben een grote regionale aantrekkingskracht en worden ieder jaar bezocht door duizenden bezoekers. Typerend voor de feesten van Feestweek Groessen is de gemoedelijke gezelligheid waarbij het een prestatie is dat er ondanks de grote aantallen bezoekers nagenoeg geen incidenten zijn. Feesten dus waar je nog met een gerust hart heen kunt gaan en je eigen ding doen! Kijk hier voor foto's van Feestweek Groessen 2016.

Showband KDO, de organiserende vereniging, is altijd op zoek naar vernieuwing maar voorop staat dat Feestweek Groessen voor elk wat wils te bieden heeft. Ook dit jaar hebben we weer iets nieuws: Met het Liemers Open Dartstoernooi krijgen darters de gelegenheid om hun vaardigheden met anderen te meten en natuurlijk zijn daar mooie prijzen aan verbonden. Samen met het Gerstfeest, De Groessense Bokbier Pruuveri-j en het Maisfeest heeft Feestweek Groessen weer een prachtig programma dat alles te bieden voor hen die gezelligheid zoeken.

Vanzelfsprekend hopen we velen van jullie in 2017 te mogen begroeten maar geniet eerst nog even van de  Aftermovie Feestweek Groessen 2015.

Het programma van Feestweek Groessen 2017 ziet er (onder voorbehoud) als volgt  uit:
- Zaterdag 7 oktober
Gerstfeest met Bandje Speciaal
- Zondag 8 oktober
Groessense Bokbier Pruuveri-j met Vision' 
- Vrijdag 13 oktober
Liemers Open Dartstoernooi
- Zaterdag 14 oktober
Maisfeest met Perfect Showband
Ga voor online voorverkoop naar www.qtickets.nl/feestweekgroessen