WYSIWYG Web Builder
Feestweek Groessen! 

Welkom op de website van Feestweek Groessen.
Feestweek Groessen was weer een daverend succes, dus natuurlijk organiseren we ook in 2020 weer een keur aan activiteiten. De evenementen van Feestweek Groessen hebben een grote regionale aantrekkingskracht en worden ieder jaar bezocht door duizenden bezoekers. Typerend voor de feesten van Feestweek Groessen is de gemoedelijke gezelligheid waarbij het een prestatie is dat er ondanks de grote aantallen bezoekers nagenoeg geen incidenten zijn. Feesten dus waar je nog met een gerust hart heen kunt gaan en je eigen ding doen!
Kijk hier voor de foto's van Feestweek Groessen 2019.

Showband KDO, de organiserende vereniging, is altijd op zoek naar diversiteit waarbij voorop staat dat Feestweek Groessen voor elk wat wils te bieden heeft. QMusic The Party, 4 uur Fout,  is inmiddels al nauwelijks meer weg te denken. Ook organiseren we opnieuw het Open Liemers Dartstoernooi. Samen met De Groessense Bokbier Pruuveri-j en het alom bekende Maisfeest heeft Feestweek Groessen dus weer een prachtig gevarieerd programma, dat alles te bieden heeft voor hen die gezelligheid zoeken.

Vanzelfsprekend hopen we velen van jullie in 2020 te mogen begroeten.
Hou deze website en de facebookpagina van Feestweek Groessen in de gaten: er komen enkele zeer interessante pré-sale acties!

Het programma Feestweek Groessen 2020 ziet er (onder voorbehoud) als volgt  uit:

- Zaterdag 17 oktober
QMUSIC The Party - 4 uur FOUT !
- Zondag 18 oktober
Groessense Bokbier Pruuveri-j
- Vrijdag 23 oktober
Open Liemers Dartstoernooi
- Zaterdag 24 oktober
Maisfeest met MmoozZ
Online voorverkoop via : www.captainticket.nl/ticketshop/feestweekgroessen